Accessoarer online

Välkommen till Accessora.se - din portal för mode med accessoarer online.

Vad är en accessoar?

En accessoar är som ett tillägg till en klädoutfit. Det kan exempelvis vara solglasögon, klockor, väskor osv. Många starka varumärken erbjuder schyssta accessoarer som vi rekommenderar. Allting som är utöver de kläder man har på sig och som sätter pricken över i:et till outfiten. Här hittar du exempelvis tips på guldsmycken online i 18K guld.

En accessoar betyder olika mycket för olika människor. Vissa vill inte ha några alls, medan andra vill ha så mycket som bara möjligt. Detsamma gäller märken och prisnivåer som kan skilja många tusenlappar beroende på var man köper sina accessoarer och hur man prioriterar. Stenströms damaccessoarer erbjuder en elegant och tidlös stil som passar alla tillfällen. Utforska deras kollektion för att hitta vackra detaljer som förhöjer din outfit.

Kategori

Trendigt med accessoar

De mest populära accessoarerna

Accessoarer är det som lyfter upp en outfit till en ny nivå. Det är här du verkligen kan sticka ut och se till att just den fångas upp av de som ser dig.

Halsband exempelvis kommer ju och går i mode, men just under våren 2016 har 90-talets stil kommit tillbaka och inte minst Choker-halsbandet (det som sitter åt runt halsen).

När det kommer till klockor är det alltid stilrena klockor som går hem i de flesta fall och årtionden. En tidlös och snygg klockar håller ofta måttet gott nog, men där man ibland kan följa de hetaste trenderna för just den specifika säsongen och tillfället. De lite tunnare klockorna har också kommit de senaste åren och är väldigt populära.

När det gäller huvudbonad har hatten kommit tillbaka under 2016 och återspeglar från många årtionde tillbaka. En snygg hatt kan de flesta bära upp - det gäller bara att våga!

Kolla gärna bilderna här till höger och titta gärna in på våra sidor om klockor, väskor och glasögon för mer inspiration.

Glöm dock inte ditt eget utseende - styla din frisyr, naglar och kanske unna dig hudvård för att ge dig själv det du förtjänar. Det finns många bra frisör- och nagelsalonger att välja mellan. Sen är det inte fel att ha lite kul ibland med. Varför inte testa ett casino på nätet. Kanske du har turen att kamma hem en stor vinst?

Fina bryn och fransar hemma

Att ge sig själv tid och omtanke är att ge sig själv kärlek och avslappning. Tappa upp ett bad, tänd några ljus och sätt på avkopplande musik eller lyssna till ljudet av dina egna andetag. Därefter ger du dig själv precis den självkärlek som du förtjänar. Fixa en snygg fransförlängning hemma, ge dig själv en avkopplande ansiktsmask som lugnar ner huden och skämt bort ditt hår med en inpackning. Kanske har du förberett en favoriträtt att avnjuta under tiden.

Inför resan

När du är på resande fot vill du välja accessoarer med omsorg. Ta inte med dig dina mest värdefulla smycken och accessoarer – det vore typiskt om du skulle ta bort dem eller på annat sätt bli av med dem under resan. Istället vill du ta med dig accessoarer som fyller en funktion på resan. Ta reda på vilka resetillbehör du inte kan vara utan, och vilken storlek på resväska du bör satsa på.

Hitta vigselring och förlovningsring

Några av de mest romantiska och mest betydelsefulla accessoarerna man kan bära är väl ändå förlovningsring och vigselring? Att välja ut dessa typer av ringar kan både vara nervkittlande och inspirerande eftersom det finns flera val man står inför. Vill du ha hjälp på vägen bör du läsa våra tips om vigselring och förlovningsring och vad du ska tänka på när du står i valet kring dessa ringar.