Resetillbehör – förenkla din resa!

Smarta reseprylar inför resan

Är du en person som älskar att vara på resande fot? Då bör du se till att du reser så smidigt som möjligt! Det finns idag många bra och praktiska reseprylar på nätet som kan göra stor skillnad i både bekvämlighet och olika situationer. Nedan ger vi 4 tips på smarta resetillbehör du behöver för en smidig och bekväm resa.

Man hand is using digital weight scale to weigh the luggage

1. Bagagevåg

Denna pryl är perfekt för dig som vet med dig att du kan packa lite för mycket. En bagagevåg kan också hjälpa till att göra resan betydligt billigare. Övervikt på flyget kan kosta flera tusenlappar vilket inte är superroligt att plocka fram. Hos Pickpack kan du hitta smidiga bagagevågar inför din resa.

Happy young woman in colorful summer outfit sitting on orange staffed suitcase, smiling. Top shot. Girl packing bag  for travel, closing hardly overflowing luggage bag.

2. Resetillbehör som packpåsar

Packpåsar i resväska är utmärkt för de personer som vill ha en bättre ordning i sin packning samt minska volymen på väskan. På outdoorexperten.se kan du hitta bra och lätta packpåsar i olikafärger i nylonmesh.

Two females going on business trip by plane. A woman reading an e-book on a smartphone.

3. Nackkudde

Att göra en resa utan nackkudde är inte en bra idé. Du vill alltid ha en skön komfort när du reser, speciellt för en långresa på flera timmar. Hos pickpack.se kan du hitta mängder av nackkuddar i olika modeller och storlekar.

Shot of an attractive young woman relaxing on chair at the beach

4. Solhatt

En bra solhatt är alltid givet att ha med sig på en solresa. Detta för att enkelt kunna skydda ansikte, nacke och öron. En solhatt med hakrem är ett bra alternativ om vädret också skulle erbjuda blåst. På pickpack.se finns ett sort sortiment av solhattar för alla.

Hur mycket får resväskan väga?

Vad en resväska får väga är olika för olika flygbolag, och vikten står ofta på din biljett. Enligt internationella regler får en resväska dock aldrig väga mer än 32 kilo. Detta gäller trots om du delar ett bagage med flera personer. I en artikel på ving.se kan du läsa mer om bagage och dess vikt.

Hur stor resväska behöver man?

Nedan ger vi förslag på vad du behöver för storlek på resväskan beroende på hur många dagar du ska vara borta.

1-4 dagar – kabinväska

Ska du resa 1-4 dagar klarar du ofta dig på en mindre väska på 25-59 liter. En kabinväska som du slipper checka in är ett bra alternativ för kortare vistelser. På pickpack.se kan du hitta smidiga kabinväskor i flera olika färger och modeller. Du kan även här hitta resväskor på hjul för en behagligare upplevelse.

5-9 dagar – mellanstor resväska

Här kan du välja en väska vars innehåll rymmer 60-89 liter. Du kan också bestämma dig för om du vill använda en mjuk- eller hård resväska. Du kan hos Pickpack hitta mellanstora resväskor i flera modeller och färger. Se till att hitta din favorit!

10-14 dagar – stor resväska

Ska du vara borta i 10-14 dagar bör du se över att skaffa dig en stor resväska för att få till en större packning. Du kan hitta stora resväskor hos Pickpack i flera olika färger och modeller. De har stora resväskor för alla!

Suitcases on conveyor belt in the airport.