Guldsmycken

Hem / Guldsmycken

Köpa guldsmycken online

Ett par vackra guldörhängen eller ett halsband i guld är en lika perfekt present som ett perfekt tillägg till vilken outfit som helst. Genom att köpa dina guldsmycken online kan du i lugn och ro välja och vraka bland återförsäljarnas stora sortiment. Vi tipsar om var du hittar guldsmycken i äkta 18K guld.

Guldsmycken i olika karat

Guld kan som bekant vara mer eller mindre rent, och vilken guldhalt du vill ha styr pris och tillgänglighet – guldsmycken i rent 24K guld är exempelvis svåra att få tag på i Sverige.

Guldsmycken i 9K

9K är den lägsta finhalten av guld som får kallas äkta. Tidigare var denna gräns 18K, men du kan alltså nu få billigare smycken av äkta guld – det som skiljer dem åt är guldmängden i legeringen. Tack vare priset är guldsmycken i 9K exempelvis vanliga i barnsmycken. Du hittar smycken i 9K-guld hos leverantörer som Ur&Penn, som har prisvärda guldsmycken i alla kategorier.

Guldsmycken i 18K

Guldsmycken i 18K är den vanligast förekommande guldtypen i Sverige. Det är finare och mer rent guld än 9K, och således den finhalt som används i speciella och mer exklusiva smycken, som vigselringar eller om du bara vill ha lite finare smycken. Även guldsmycken i 18K hittar du hos exempelvis Ur&Penn, eller mer specialiserade återförsäljare som Komin Guld.

Örhängen – 18K guld

Örhängen i 18K guld är en uppskattad present eller ett perfekt sätt att sätta äkta guldkant på din outfit. Örhängen i 18K guld finns i otaliga varianter och prisklasser, och hos välkända återförsäljare som Ur&Penn kan du hitta breda utbud av guldörhängen för alla. Här hittar du allt från enkla ringar i guld till vackra guldörhängen med ädelstenar i.

Halsband – 18K guld

Guldhalsband är ett klassiskt smycke, som passar lika bra till allt. Ett halsband i 18K guld är en alltid lika uppskattad present, och finns i allt från enkla klassiska ankarkedjor till tjocka länkar med ädelstenar eller hängen. Halsband i 18K guld hittar du hos flera etablerade aktörer, i olika prisklasser och för alla tillfällen och smaker.

Berlock eller hänge – 18K guld

En enkel halskedja eller armband kan alltid prydas med en vacker berlock eller hänge i 18K guld. Med ett klassiskt kors, ett hjärta eller en månadssten blir smycket mer personligt och perfekt som present till dig själv eller någon du tycker om. Ett hänge i 18K guld passar lika bra till ett guldhalsband som till ett enkelt armband i stål.